Každá žena si jednou položila otázku jak upéct šťavnaté maso? Samozřejmě, že v troubě s kvalitními produkty, které nám toho pomohou dosáhnout bez námahy a podlévání. Nejlepším způsobem jsou pečící sáčky na maso, tento sáček na pečení vám maso dokáže nádherně propéct a zanechat vám všechnu šťávu a vitamíny. Hlavní výhodou je, že nemusíte používat olej, proto si pečící sáčky oblíbili i výživový poradci. Pytlíky na pečení potom můžete využít na všechyn druhy masa a ryb, brambory, zeleninu a mnohé další.
Dalším způsobem je alobal, ano také lze dát alobal do trouby. Mnoho lidí to nedělá, ale i tak lze udělat skvělé šťavnaté maso.
Jak se hliníková fólie dá využít?
Alobal je extra silný proto vydrží oba dva druhy využítí. Můžete v alobalu péct či grilovat maso, zeleninu, brambory, rybu, sýry, žampiony a spoustu dalších potravin.